TAXATIE AUTO

1. HOE WERKT AUTO TAXATIE

Peugeot Taxatie is een online service, waarmee u kosteloos een taxatie van uw auto kunt ontvangen. U hoeft enkel de details en de staat van uw auto in te vullen en u ontvangt binnen enkele ogenblikken per e-mail het bod.

2. HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK?

Wanneer u online een taxatie heeft ontvangen, kiest u een Peugeot-verkooppunt uit bij u in de buurt. Vervolgens zullen zij contact met u opnemen om een afspraak te maken.

3. PEUGEOT-EXPERTISE

Tijdens de gemaakte afspraak wordt, in uw aanwezigheid, de staat van de auto onderzocht. Nadat u akkoord gaat kan er direct worden overgegaan tot de verkoop. De betaling wordt veilig afgehandeld en gewaarborgd door desbetreffende Peugeot-verkooppunt.

4. BEREKENING VAN DE TAXATIE

De waarde wordt geschat in euro incl. btw, op basis van huidige marktprijzen, recente transacties en de huidige staat van uw auto. Met deze onderdelen gecombineerd, wordt er een offerte met u gedeeld (de geschatte waarde is ter indiciatie). Hiernaast wordt er nog controle op uw auto uitgevoerd, door het door u uitgekozen Peugeot-verkooppunt, om zo het aanbod af te ronden.

5. HET PEUGEOT-NETWERK

In Nederland is overal wel een erkend Peugeot-verkooppunt bij u in de buurt te vinden. Uiteraard staan wij hier altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

6. WAT KOST EEN AUTO TAXATIE?

Via de taxatietool van Peugeot is de taxatie van uw auto geheel kosteloos en vrijblijvend. U doorloopt de stappen en ontvangt aan het eind de ingeschatte waarde. Mocht u geïnteresseerd zijn in het aanschaffen of leasen van een nieuwe auto of occasion. Dan bent u uiteraard van harte welkom bij een van onze verkooppunten.